Puolialaston kokki
tiistai 11. marraskuuta 2014

ITSETEHTY KEBAB

›
1kg naudan jauhelihaa 36g aromisuolaa 2rkl mustapippurirouhetta 0,5rkl paprikajauhetta 0,5rkl chilijauhetta Veivaa aineksia sekaisi...
2 kommenttia:

KEBABRULLA (ja täält taas tullaan!)

›
Kebabrullan valmistaminen itse pizzataikinasta ja kebablihasta lähtien saattaa kuulostaa kovin vaivalloiselta ja sitähän se toki onkin ollak...
tiistai 23. syyskuuta 2014

MARINOIDUT KESÄKURPITSAT

›
Aivan mahtavan makuinen lisuke vaikkapa bruschettan tai patonkisiivun päälle! muutama minikesäkurpitsa ohuina siivuina suolaa mustapi...
1 kommentti:
maanantai 22. syyskuuta 2014

MELANZANE

›
Italianmatka jätti syvän kaipuun meheviin munakoisoruokiin. Glorian Ruoka ja Viini -lehdessä 6/14 oli peräti kaksi melanzane-reseptiä ja pää...
torstai 28. elokuuta 2014

KIEVIN KANA

›
4 broilerin rintafilettä maustevoi 100g voita 1 valkosipulin kynsi 2rkl silputtua lehtipersiljaa 2rkl sitruunamehua hyppy...
2 kommenttia:
torstai 21. elokuuta 2014

FRITEERATUT THAITORTELLINIT (Jamie Oliverin ohjeella)

›
En tiedä mikä minut saa aina kokeilemaan Jamien aasialaisia reseptejä, vaikka yhä uudelleen totean, ettei niiden makumaailman balanssi ol...
maanantai 18. elokuuta 2014

GRILLATTUA KARITSANKARETTA JA PURETTU KREIKKALAINEN SALAATTI

›
No, eihän tämä ole kreikkalaista salaattia nähnytkään, mutta tykkään koota hyväksi todetuista herkuista uudenlaisia yhdistelmiä - tällä ker...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.