maanantai 12. syyskuuta 2022
AASIALAINEN LUUMUKASTIKE eli "DUCK SAUCE"
›
Luumusato pääsi tänä syksynä yllättämään. Aiempien vuosien muutamat luumut päätyivät lintujen matkaan, mutta tänä syksynä luumupuu notkuu ky...
keskiviikko 24. elokuuta 2022
RAPARPERILIKÖÖRISIIRAPPI
›
Oletko kokeillut jo valmistaa reseptilläni raparperilikööriä ? Itse työnsin koko raparperisatoni purkkeihin tekeytymään likööriksi. Pullotta...
keskiviikko 6. heinäkuuta 2022
KESÄISET KANAVARTAAT
›
Viime kesänä kokeilin Glorian Ruoka & Viinin kana-halloumi-raparperivartaita . Jääkaapista sattui viikonloppuna löytymään broilerin pai...
keskiviikko 8. kesäkuuta 2022
LIHAPULLAT SITRUUNALLA JA MUKULASELLERILLÄ (Yotam Ottolenghin reseptillä)
›
Joululahjaksi saamani Yotam Ottolenghin kirjat eivät ole olleet niin kovalla kulutuksella kuin olisin toivonut. Nyt kun viimeinkin päätin ka...
tiistai 19. huhtikuuta 2022
SITRUUNAISTA RISOTTOA LOHELLA JA TIMJAMIÖLJYLLÄ
›
4 lohiperhosta öljyä paistamiseen suolaa mustapippuria myllystä timjamiöljy: n. puolet timjaminipusta ripaus suolaa ripaus mustapippuria myl...
keskiviikko 6. huhtikuuta 2022
KOREALAISET AAMIAISSÄMPYLÄT
›
Glorian Ruoka & Viini -lehden kuva korealaisista aamiaissämpylöistä sai veden herahtamaan kielelle. Aamiaiseksi en näitä kuitenkaan jak...
tiistai 29. maaliskuuta 2022
PARMESAANIORZOTTO
›
Selailin Iltalehden sivuilta jotain aivan muuta, kun silmiini pompsahti parmesaaniorzoton resepti . Orzo on siis riisinjyvien näköistä pasta...
›
Etusivu
Näytä internetversio