Puolialaston kokki
maanantai 12. syyskuuta 2022

AASIALAINEN LUUMUKASTIKE eli "DUCK SAUCE"

›
Luumusato pääsi tänä syksynä yllättämään. Aiempien vuosien muutamat luumut päätyivät lintujen matkaan, mutta tänä syksynä luumupuu notkuu ky...
keskiviikko 24. elokuuta 2022

RAPARPERILIKÖÖRISIIRAPPI

›
Oletko kokeillut jo valmistaa reseptilläni raparperilikööriä ? Itse työnsin koko raparperisatoni purkkeihin tekeytymään likööriksi. Pullotta...
keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

KESÄISET KANAVARTAAT

›
Viime kesänä kokeilin Glorian Ruoka & Viinin kana-halloumi-raparperivartaita . Jääkaapista sattui viikonloppuna löytymään broilerin pai...
keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

LIHAPULLAT SITRUUNALLA JA MUKULASELLERILLÄ (Yotam Ottolenghin reseptillä)

›
Joululahjaksi saamani Yotam Ottolenghin kirjat eivät ole olleet niin kovalla kulutuksella kuin olisin toivonut. Nyt kun viimeinkin päätin ka...
tiistai 19. huhtikuuta 2022

SITRUUNAISTA RISOTTOA LOHELLA JA TIMJAMIÖLJYLLÄ

›
4 lohiperhosta öljyä paistamiseen suolaa mustapippuria myllystä timjamiöljy: n. puolet timjaminipusta ripaus suolaa ripaus mustapippuria myl...
keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

KOREALAISET AAMIAISSÄMPYLÄT

›
Glorian Ruoka & Viini -lehden kuva korealaisista aamiaissämpylöistä sai veden herahtamaan kielelle. Aamiaiseksi en näitä kuitenkaan jak...
tiistai 29. maaliskuuta 2022

PARMESAANIORZOTTO

›
Selailin Iltalehden sivuilta jotain aivan muuta, kun silmiini pompsahti parmesaaniorzoton resepti . Orzo on siis riisinjyvien näköistä pasta...
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.