1kg naudan jauhelihaa
36g aromisuolaa
2rkl mustapippurirouhetta
0,5rkl paprikajauhetta
0,5rkl chilijauhetta
Veivaa aineksia sekaisin monitoimikoneessa vähintään 10 minuuttia, kunnes jauheliha on tasaista massaa. Taputtele lihaseoksesta tiivis, käsivarren paksuinen pötkö ja kääri se tiukasti kolminkertaisen folion sisään rullaksi. Paista 100-asteisessa uunissa 4h ajan, jäähdytä sitten nopeasti ja anna levätä jääkaapissa yön yli.
Leikkaa kebabliha lastuiksi juustohöylällä.
Kuumenna ja valmista mieleiselläsi tavalla: uunissa, mikrossa tai pannulla. Itsetehdystä kebablihasta syntyy superherkullinen
rullakebab tai vaikkapa nopea pitakebab!
Uunissa on! Katsotaan huomenna tilanne..
VastaaPoistaMiten kävi?!
Poista