Minkä IHMEEN takia en ole aiemmin tajunnut grillata kukkakaalia?!
Uusia grillausideoita haikaillessani bongasin onneksi tämän
reseptin Glorian Ruoka&Viini (5/15) -lehdestä.
1 iso kukkakaali
kastike
1 limetin kuori ja mehu
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl korianteria
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
1 tl suolaa
1/2 tl paprikajauhetta
Poista kukkakaalista lehdet.
Leikkaa kukkakaalin keskiosasta, varren kohdalta pystysuuntaisesti
4 kpl 2cm:n paksuisia viipaleita.
Valmista grillauskastike. Pese ja raasta limetin kuori ja purista mehu.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna korianteri.
Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi.
Sivele grillauskastiketta kukkakaalipihveille ja grillaa niitä
5-10 minuuttia/puoli pihvien koon mukaan.
Sivele kastiketta pihveille muutaman kerran grillauksen aikana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti