Puolialaston kokki
keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

KESÄISET KANAVARTAAT

›
Viime kesänä kokeilin Glorian Ruoka & Viinin kana-halloumi-raparperivartaita . Jääkaapista sattui viikonloppuna löytymään broilerin pai...
keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

LIHAPULLAT SITRUUNALLA JA MUKULASELLERILLÄ (Yotam Ottolenghin reseptillä)

›
Joululahjaksi saamani Yotam Ottolenghin kirjat eivät ole olleet niin kovalla kulutuksella kuin olisin toivonut. Nyt kun viimeinkin päätin ka...
tiistai 19. huhtikuuta 2022

SITRUUNAISTA RISOTTOA LOHELLA JA TIMJAMIÖLJYLLÄ

›
4 lohiperhosta öljyä paistamiseen suolaa mustapippuria myllystä timjamiöljy: n. puolet timjaminipusta ripaus suolaa ripaus mustapippuria myl...
keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

KOREALAISET AAMIAISSÄMPYLÄT

›
Glorian Ruoka & Viini -lehden kuva korealaisista aamiaissämpylöistä sai veden herahtamaan kielelle. Aamiaiseksi en näitä kuitenkaan jak...
tiistai 29. maaliskuuta 2022

PARMESAANIORZOTTO

›
Selailin Iltalehden sivuilta jotain aivan muuta, kun silmiini pompsahti parmesaaniorzoton resepti . Orzo on siis riisinjyvien näköistä pasta...
torstai 27. tammikuuta 2022

PUNA-AHVENTA JA PURJOA MISO-RUOHOSIPULISALSALLA (Yotam Ottolenghin reseptillä)

›
Yotam Ottolenghin kasvisruuat ovat siitä mahtavia, että ne toimivat sellaisenaan herkullisena alkupalana, osana kasvisruokaa tai loistolisuk...
keskiviikko 5. tammikuuta 2022

VASIKAN KYLJYSTÄ, PEKONIHAPANKAALIA JA PUNAVIINIKASTIKETTA

›
  Voi turkanen, miten kiukutti, kun kaupasta ei löytynyt karitsan potkaa juuri silloin, kun viikonlopun päätähtenä piti olla taivaallista ka...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.