keskiviikko 8. kesäkuuta 2022
LIHAPULLAT SITRUUNALLA JA MUKULASELLERILLÄ (Yotam Ottolenghin reseptillä)
›
Joululahjaksi saamani Yotam Ottolenghin kirjat eivät ole olleet niin kovalla kulutuksella kuin olisin toivonut. Nyt kun viimeinkin päätin ka...
tiistai 19. huhtikuuta 2022
SITRUUNAISTA RISOTTOA LOHELLA JA TIMJAMIÖLJYLLÄ
›
4 lohiperhosta öljyä paistamiseen suolaa mustapippuria myllystä timjamiöljy: n. puolet timjaminipusta ripaus suolaa ripaus mustapippuria myl...
keskiviikko 6. huhtikuuta 2022
KOREALAISET AAMIAISSÄMPYLÄT
›
Glorian Ruoka & Viini -lehden kuva korealaisista aamiaissämpylöistä sai veden herahtamaan kielelle. Aamiaiseksi en näitä kuitenkaan jak...
tiistai 29. maaliskuuta 2022
PARMESAANIORZOTTO
›
Selailin Iltalehden sivuilta jotain aivan muuta, kun silmiini pompsahti parmesaaniorzoton resepti . Orzo on siis riisinjyvien näköistä pasta...
torstai 27. tammikuuta 2022
PUNA-AHVENTA JA PURJOA MISO-RUOHOSIPULISALSALLA (Yotam Ottolenghin reseptillä)
›
Yotam Ottolenghin kasvisruuat ovat siitä mahtavia, että ne toimivat sellaisenaan herkullisena alkupalana, osana kasvisruokaa tai loistolisuk...
keskiviikko 5. tammikuuta 2022
VASIKAN KYLJYSTÄ, PEKONIHAPANKAALIA JA PUNAVIINIKASTIKETTA
›
Voi turkanen, miten kiukutti, kun kaupasta ei löytynyt karitsan potkaa juuri silloin, kun viikonlopun päätähtenä piti olla taivaallista ka...
maanantai 29. marraskuuta 2021
COQ AU VIN - IHAN OIKEAA KUKONPOIKAA VIINISSÄ
›
Meille kuoriutui viime kesänä yhdeksän ihanaa tipua. Niitä hellittiin ja paijattiin, hoivattiin ja ruokittiin rakkaudella. Otimme ensin ku...
1 kommentti:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio