Puolialaston kokki
tiistai 29. maaliskuuta 2022

PARMESAANIORZOTTO

›
Selailin Iltalehden sivuilta jotain aivan muuta, kun silmiini pompsahti parmesaaniorzoton resepti . Orzo on siis riisinjyvien näköistä pasta...
torstai 27. tammikuuta 2022

PUNA-AHVENTA JA PURJOA MISO-RUOHOSIPULISALSALLA (Yotam Ottolenghin reseptillä)

›
Yotam Ottolenghin kasvisruuat ovat siitä mahtavia, että ne toimivat sellaisenaan herkullisena alkupalana, osana kasvisruokaa tai loistolisuk...
keskiviikko 5. tammikuuta 2022

VASIKAN KYLJYSTÄ, PEKONIHAPANKAALIA JA PUNAVIINIKASTIKETTA

›
  Voi turkanen, miten kiukutti, kun kaupasta ei löytynyt karitsan potkaa juuri silloin, kun viikonlopun päätähtenä piti olla taivaallista ka...
maanantai 29. marraskuuta 2021

COQ AU VIN - IHAN OIKEAA KUKONPOIKAA VIINISSÄ

›
  Meille kuoriutui viime kesänä yhdeksän ihanaa tipua. Niitä hellittiin ja paijattiin, hoivattiin ja ruokittiin rakkaudella. Otimme ensin ku...
1 kommentti:
tiistai 16. marraskuuta 2021

KARITSAN ULKOFILETTÄ JA OTTOLENGHIN MASALAPERUNOITA

›
Ottolenghin masalaperunat. Resepti kuulosti herkulliselta ja kuva Glorian Ruoka & Viini lehden sivulla näytti houkuttelevalta. Mikään ei...
torstai 21. lokakuuta 2021

SAAG GOSHT, mausteinen intialainen lammas-pinaatticurry

›
Tämän mehevän pohjoisintialaisen lammasruuan resepti löytyy kirjasta Löytöretki Intian keittiöihin (Priya Wickramasinghe ja Carol Selva Raja...
tiistai 12. lokakuuta 2021

KAZAKSTANILAINEN BESHBARMAK

›
 Meidän perheessä kivoista jutuista tulee nopeasti perinteitä.  Niinpä, kun vuonna 2019 Suomi voitti MM-lätkän puolivälierissä Ruotsin syöde...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.