Puolialaston kokki
torstai 21. lokakuuta 2021

SAAG GOSHT, mausteinen intialainen lammas-pinaatticurry

›
Tämän mehevän pohjoisintialaisen lammasruuan resepti löytyy kirjasta Löytöretki Intian keittiöihin (Priya Wickramasinghe ja Carol Selva Raja...
tiistai 12. lokakuuta 2021

KAZAKSTANILAINEN BESHBARMAK

›
 Meidän perheessä kivoista jutuista tulee nopeasti perinteitä.  Niinpä, kun vuonna 2019 Suomi voitti MM-lätkän puolivälierissä Ruotsin syöde...
tiistai 21. syyskuuta 2021

CILBIR-MUNAT

›
  Jogurttia, uppomunia, yrttiöljyä ja savupaprikavoita. Tämän on pakko olla hyvää. Näin ajattelin tietämättä lainkaan, mitä autenttisiin cil...
tiistai 14. syyskuuta 2021

BROILERI-LEHTIKAALISALAATTI

›
Glorian Ruoka & Viini -lehdestä löytyy aina jotain uutta kivaa kokkailtavaa.  Tällä kertaa kokeiluun pääsi broileri-lehtikaalisalaatti, ...
maanantai 30. elokuuta 2021

ELMERIN RAPARPERILIKÖÖRI

›
Vieläkö jonkun pihamaalla nuokkuu raparperin varsia? Vuodesta toiseen yritän epätoivoisesti löytää ja keksiä uusia, kivoja raparperireseptej...
torstai 19. elokuuta 2021

HULI HULI -KANA

›
Huli huli -kana oli jossain vaiheessa pienoisessa suosiossa ruokaryhmissä. Googlettelemalla ruualle löytyy melko erilaisia reseptejä. Tulise...
perjantai 16. heinäkuuta 2021

KANA-RAPARPERI-HALLOUMIVARTAAT SMETANAVAAHDOLLA JA YRTTI-FETASEOKSELLA TÄYTETYT PAPRIKAT

›
 Lisää  uusia, kivoja käyttökohteita raparperille! Vartaiden resepti löytyi Glorian Ruoka & Viini -lehdestä 5/21  sekä  Soppa 365 -sivui...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.