perjantai 16. heinäkuuta 2021
KANA-RAPARPERI-HALLOUMIVARTAAT SMETANAVAAHDOLLA JA YRTTI-FETASEOKSELLA TÄYTETYT PAPRIKAT
›
Lisää uusia, kivoja käyttökohteita raparperille! Vartaiden resepti löytyi Glorian Ruoka & Viini -lehdestä 5/21 sekä Soppa 365 -sivui...
tiistai 6. heinäkuuta 2021
PAD KRAPAO GAI
›
Jostain kumman syystä pad krapao on jäänyt meillä kokonaan kokeilematta kotikeittiössä. Virhe piti välittömästi korjata. Tähänkin ruokaan on...
keskiviikko 30. kesäkuuta 2021
ELMERIN KESÄSALAATTI
›
Raparperia puskee taas enemmän kuin sille ehtii keksiä käyttökohteita. Suolaisen ystävänä yritän aina epätoivoisesti löytää ja kehitellä ra...
torstai 17. kesäkuuta 2021
HUIJARIN HUMMERIKEITTO
›
Kesäloman aloitus ja Suomen kesä kauneimmillaan. Tätä oli juhlistettava! Reseptivalinta ainakin osui täysin nappiin - Glorian Ruoka & ...
maanantai 8. kesäkuuta 2020
GRILLATTU NIZZANSALAATTI
›
Puoliso halusi nizzansalaattia ja minä puolestani olin sitä mieltä, että sitä on juuri vast'ikään syöty. Piti keksiä edes jotain vaihte...
perjantai 29. toukokuuta 2020
NDUNDARI CON SALSA DI POMODORE E BASILICO - ricottanyytit tomaattibasilikakastikkeessa
›
Tämä on Gennaro Contaldon resepti Italialaiset Mestarit -kirjasta. 200 g italialaisia "00"-jauhoja (ja ylimääräistä sirot...
1 kommentti:
torstai 21. toukokuuta 2020
INTIALAINEN KARDEMUMMAKANA
›
1 ½ kg:n painoinen broileri tai sama määrä broilerinpaloja 25 kardemumman palkoa 4 valkosipulinkynttä murskattuina 3 cm pala tu...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio