torstai 28. helmikuuta 2019
LENTÄVÄLLÄ MATOLLA ILLALLISELLE - MATKA LÄHI-IDÄN MAKUMAAILMAAN
›
Glorian Ruoka & Viini lehden numerossa 7/2018 oli mahtava kattaus lähi-idän herkkuja. Itselleni nämä maut ovat vieraampia, mutt...
maanantai 18. helmikuuta 2019
RAMENKEITTO
›
Ramenbuumi tulee, oletko valmis?! Suomalaiset ovat ehkä vihdoinkin alkaneet ymmärtää, että nuudelit eivät ole pelkästään niitä annospakka...
maanantai 11. helmikuuta 2019
TÄYTELÄISTÄ, SINAPPISTA KANA-MUSTAKAALIKASTIKETTA PASTALLE
›
1 pkt pekonia 1 pkt broilerin paistileikkeitä paloina 3 rkl kanafondia 4 valkosipulin kynttä hienonnettuna hieman suolaa, musta...
maanantai 28. tammikuuta 2019
VEGE PAD THAI
›
1 pkt So Fine -tofukuutioita (thaimaustettuja) Öljyä 2 kerää munanuudeleita, keitettynä ja valutettuna 2 kananmunaa 3 valkosipu...
maanantai 21. tammikuuta 2019
TAIVAALLISEN MAUKAS OLON LOHIKEITTO TILLIÖLJYLLÄ (Jaana Reenin ohjeella)
›
Sunnuntailounaaksi vähän parempaa lohisoppaa. Ottaen huomioon, että tämä resepti on ravintola Olon kokin, Jaana Reenin käsialaa, osasin...
1 kommentti:
maanantai 14. tammikuuta 2019
KARITSANKYLJYKSET, AJVAR-KASTIKE JA RAS EL HANOUT -PORKKANAT
›
Kun suunnittelimme viikonlopun ruokia ja bongasin tämän reseptin Soppa 365 -sivuilta, aavistin että ruuasta tulee herkullista. Mutta en...
maanantai 7. tammikuuta 2019
BROILERI-KAALIPANNU (Sara La Fountainin ohjeella)
›
Välillä viikonloppuruokien keksiminen on hankalaa. Suosikkiruokia tulee tehtyä ehkä turhankin usein ja reseptikirjojen sekä -lehtien l...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio