Puolialaston kokki
torstai 28. helmikuuta 2019

LENTÄVÄLLÄ MATOLLA ILLALLISELLE - MATKA LÄHI-IDÄN MAKUMAAILMAAN

›
Glorian Ruoka & Viini lehden numerossa 7/2018 oli mahtava kattaus lähi-idän herkkuja. Itselleni nämä maut ovat vieraampia, mutt...
maanantai 18. helmikuuta 2019

RAMENKEITTO

›
Ramenbuumi tulee, oletko valmis?! Suomalaiset ovat ehkä vihdoinkin alkaneet ymmärtää, että nuudelit eivät ole pelkästään niitä annospakka...
maanantai 11. helmikuuta 2019

TÄYTELÄISTÄ, SINAPPISTA KANA-MUSTAKAALIKASTIKETTA PASTALLE

›
1 pkt pekonia 1 pkt broilerin paistileikkeitä paloina 3 rkl kanafondia 4 valkosipulin kynttä hienonnettuna hieman suolaa, musta...
maanantai 28. tammikuuta 2019

VEGE PAD THAI

›
1 pkt So Fine -tofukuutioita (thaimaustettuja) Öljyä 2 kerää munanuudeleita, keitettynä ja valutettuna 2 kananmunaa 3 valkosipu...
maanantai 21. tammikuuta 2019

TAIVAALLISEN MAUKAS OLON LOHIKEITTO TILLIÖLJYLLÄ (Jaana Reenin ohjeella)

›
Sunnuntailounaaksi vähän parempaa lohisoppaa. Ottaen huomioon, että tämä resepti on ravintola Olon kokin, Jaana Reenin käsialaa, osasin...
1 kommentti:
maanantai 14. tammikuuta 2019

KARITSANKYLJYKSET, AJVAR-KASTIKE JA RAS EL HANOUT -PORKKANAT

›
Kun suunnittelimme viikonlopun ruokia ja bongasin tämän reseptin Soppa 365 -sivuilta, aavistin että ruuasta tulee herkullista. Mutta en...
maanantai 7. tammikuuta 2019

BROILERI-KAALIPANNU (Sara La Fountainin ohjeella)

›
Välillä viikonloppuruokien keksiminen on hankalaa. Suosikkiruokia tulee tehtyä ehkä turhankin usein ja reseptikirjojen sekä -lehtien l...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.