Puolialaston kokki
keskiviikko 28. marraskuuta 2018

SARANSH GOILAN BUTTER CHICKEN (eli Australian Master Chefin maailman paras voikana)

›
Butter chicken on ollut jo pitkään perheemme to do -listalla. Niin pitkään, että kun Australian Master Chefin pudostushaasteessa kilpa...
tiistai 6. marraskuuta 2018

MAISSICHOWDER

›
Tyttären innostus kasvisruuista on tarttuvaa. Ennen koin vegeruuat enemmänkin uhkana kuin mahdollisuutena. Kokeilujen myötä on kuitenkin...
maanantai 29. lokakuuta 2018

ELMERIN CURRYKANA

›
Igorin kana ei meikäläiseen oikein iskennyt, mutta ajatus mehevästä, helposta ja maukkaasta kanavuoasta kyllä kiehtoi. Päätin siis saada ai...
maanantai 15. lokakuuta 2018

JAUHELIHA-SIENI-SIPULIPITSA

›
Herkullinen, syksyinen peltipitsa kaikessa yksinkertaisuudessaan. 1/2 pkt hiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 1tl suolaa 1tl hun...
perjantai 5. lokakuuta 2018

HERKULLINEN TATTIKEITTO

›
Ihanaa, kun on ystäviä, jotka sienestävät! Ystävämme toi meille iiiiison kassillisen herkkutatteja, joista syntyi mm. tämä tuhdin tattine...
perjantai 28. syyskuuta 2018

TÄYDELLINEN PUNAVIINIKASTIKE

›
Kiiltävä, täyteläinen ja maukas punaviinikastike on ehdottomasti lempparikastikkeeni lihan kanssa. 2 suurehkoa salottisipulia ronsk...
sunnuntai 23. syyskuuta 2018

ITALIALAINEN SITRUUNABROILERI JA UUNIFENKOLIT

›
Sata pistettä ja papukaijamerkki Glorian Ruoka & Viini -lehdelle. Ensinnäkin jo tästä taivaallisen herkullisesta reseptistä ja toiseks...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.