Puolialaston kokki
maanantai 29. lokakuuta 2018

ELMERIN CURRYKANA

›
Igorin kana ei meikäläiseen oikein iskennyt, mutta ajatus mehevästä, helposta ja maukkaasta kanavuoasta kyllä kiehtoi. Päätin siis saada ai...
maanantai 15. lokakuuta 2018

JAUHELIHA-SIENI-SIPULIPITSA

›
Herkullinen, syksyinen peltipitsa kaikessa yksinkertaisuudessaan. 1/2 pkt hiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 1tl suolaa 1tl hun...
perjantai 5. lokakuuta 2018

HERKULLINEN TATTIKEITTO

›
Ihanaa, kun on ystäviä, jotka sienestävät! Ystävämme toi meille iiiiison kassillisen herkkutatteja, joista syntyi mm. tämä tuhdin tattine...
perjantai 28. syyskuuta 2018

TÄYDELLINEN PUNAVIINIKASTIKE

›
Kiiltävä, täyteläinen ja maukas punaviinikastike on ehdottomasti lempparikastikkeeni lihan kanssa. 2 suurehkoa salottisipulia ronsk...
sunnuntai 23. syyskuuta 2018

ITALIALAINEN SITRUUNABROILERI JA UUNIFENKOLIT

›
Sata pistettä ja papukaijamerkki Glorian Ruoka & Viini -lehdelle. Ensinnäkin jo tästä taivaallisen herkullisesta reseptistä ja toiseks...
perjantai 14. syyskuuta 2018

PHO-KEITTO

›
Pitkän kaavan mukaan tehdyn vietnamilaisen pho-keiton resepti blogissa jo onkin. Keitto on kuitenkin niin herkullista, että sitä on saatava...
perjantai 31. elokuuta 2018

SAVUSTETTUJA PUNAJUURIA GRILLATTUJEN PIHVIEN JA RAEJUUSTOKASTIKKEEN KANSSA (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Kokeilimme viikonloppuna pitkästä aikaa uutta reseptiä Jamie Oliverilta. Raejuustokastike kuulosti hieman epäilyttävältä, mutta voi taivas,...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.