Puolialaston kokki
perjantai 29. kesäkuuta 2018

PURJORISOTTO

›
1 sipuli silputtuna 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna 1 varsisellerin varsi silputtuna 1 lasillinen kuivaa valkoviiniä 200g a...
tiistai 19. kesäkuuta 2018

RAPARPERUNAT

›
"Oumaigaad miten hyviä perunoita! Täys kymppi!" ***** - anonyymi ruokakriitikko, 14v -   Raparperin räjähdysmäinen ...
keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

PETERIN MAKKARAPASTA

›
Tämän tyyppistä ruokaa teemme yleensä italianmatkoillamme paikallisista, ihanista tuoremakkaroista. Peruskauppaketjujen makkarahyllyiltä lö...
torstai 7. kesäkuuta 2018

TOM YAM SAAU

›
... eli leikkisästi sisko(nmakkara) -tom yam.  En mielelläni "pelleile" thaimaalaisilla ruuilla. Pad thai on pad thai eikä mi...
tiistai 29. toukokuuta 2018

AVOKADORISOTTO

›
Avokadorisotto kuulosti jotenkin epäilyttävälle. Miten tuoreena ja raikkaana herkulliselta maistuva avokado voisi sopia kermaiseen risottoo...
keskiviikko 23. toukokuuta 2018

SOUS VIDESSÄ PEHMITELTY GRILLATTU ENTRECOTE, KUKKAKAALIPIHVI JA CHIMICHURRI

›
Tämä ruoka kruunasi helteisen viikonlopun. Pihatöissä vietetyn päivän jälkeen grillattu, suussasulava liha, maukas kukkakaalipihvi ja chimi...

CHIMICHURRI

›
Chimichurri - kastike, jollaista olen tehnyt grilliruualle jo kauan tietämättä, että sille on nimikin! kourallinen korianteria hien...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.