Puolialaston kokki
tiistai 13. helmikuuta 2018

NOKKOSLETUT

›
Kymmenisen vuotta siinä kesti, ennen kuin tajusin mikä aarreaitta meidän takapihamme onkaan. Pihan reunus nimittäin tulvii nokkosta. Mik...
torstai 1. helmikuuta 2018

MALESIALAINEN KANALAKSA

›
Aasialaiset monivivahteiset, maukkaat, paksut nuudelikeitot  ovat heikkouteni.  Thaimaalainen khao soi on loistava esimerkki tällaises...
torstai 25. tammikuuta 2018

ITSETEHTY KEBAB

›
Kokeilin joskus suosittua Mättömestarin kebab-reseptiä , mutta muokkasin sitä nyt hieman omaan makuuni sopivampaa. Mättömestarin reseptissä...
8 kommenttia:
torstai 18. tammikuuta 2018

LASAGNE ALLA BOLOGNESE

›
Olen viilaillut täydellistä lasagnereseptiä jo vuosia ja kehitellytkin jo varsin toimivan, mieleiseni vakioreseptin . Nyt, kun kokeilin val...
1 kommentti:
keskiviikko 10. tammikuuta 2018

BIBIMBAP

›
Tämän korealaisen ruuan nimi on niin hauska, että pakkohan sitä oli kokeilla ihan vaan päästäkseen sanomaan tekevänsä bibimbapia.  Pipi...
torstai 30. marraskuuta 2017

ANKANRINTAA, PUNAVIINI-VIIKUNAKASTIKETTA, BATAATTIRANSKALAISIA JA TIMJAMI-SITRUUNAMAJONEESIA

›
Kun kaikki vaan loksahtaa kohdalleen. Maut hyräilevät hymniä huulilla ja räjähtävät suussa sinfoniaksi. paistettu ankanrinta 2k...
perjantai 27. lokakuuta 2017

SOIJA-SEESAMILOHTA, WOKATTUJA VIHREITÄ KASVIKSIA JA WASABIMAJONEESIA

›
Tiedättekö mitä rakastan lomailussa ja matkustelussa? No onhan noita satoja asioita, mutta esimerkiksi sitä, että kun mieli asettuu lepotil...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.