Puolialaston kokki
perjantai 27. lokakuuta 2017

SOIJA-SEESAMILOHTA, WOKATTUJA VIHREITÄ KASVIKSIA JA WASABIMAJONEESIA

›
Tiedättekö mitä rakastan lomailussa ja matkustelussa? No onhan noita satoja asioita, mutta esimerkiksi sitä, että kun mieli asettuu lepotil...
lauantai 14. lokakuuta 2017

CONGEE PUOLIALASTOMAN KOKIN TAPAAN

›
Congee tai thaimaalaisittain khao tom on eräänlainen riisipuuro tai -keitto. Se on ehdoton aamupalasuosikkini Aasiassa matkustellessani - ...
keskiviikko 4. lokakuuta 2017

TAIVAALLISTA KARITSANPOTKAA JA PEKONIHAPANKAALIA

›
Enpäs ole aiemmin karitsan potkaa valmistanutkaan. Sen kummemmin reseptiä pohtimatta tai suunnittelematta heitin potkan kanssa uuniin ronski...
torstai 28. syyskuuta 2017

RISOTTO AI FINOCCHI CON RICOTTA E PEPEROCINO eli ricotalla ja kuivatulla chilillä höystetty fenkolirisotto (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Tämä fenkolirisottoresepti löytyi Jamie Oliver Italiassa -kirjasta, jota ikävä kyllä en ole millään ilveellä löytänyt omakseni suomenkielis...
tiistai 5. syyskuuta 2017

SITRUUNAINEN MOZZARELLASPAGHETTI

›
Tämä Glorian Ruoka & Viini -lehdestä löytynyt pastaruoka simppeleine,  puhtaine makuineen on kivaa vaihtelua raskaille pastakastikkei...
keskiviikko 30. elokuuta 2017

RAGÙ ALLA BOLOGNESE

›
Klassikkojen klassikko, ja samalla ehkä väärinymmärretyin italialainen ruoka. *** "Italialaisessa kulttuurissa on nimittäin yksi...
6 kommenttia:
torstai 24. elokuuta 2017

MINESTRONE ALLA CUOCA SEMINUDA

›
...Eli minestrone Puolialastoman kokin tapaan. Viikonloppuna haastoin itseni valmistamaan mahdollisimman autenttista bolognesekasti...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.