Puolialaston kokki
tiistai 30. toukokuuta 2017

JOGURTTIMARINOITUA KANAA VARTAISSA, PARSAA JA "CURRYNDAISE"

›
Kesäkesäkesä,  kesäkesäkesäkesäkesäkesäkesäkesäkesäkesäkesä KESÄÄÄÄÄ!  Talvella noudatan yleensä orjallisemmin reseptejä ja ostos...
keskiviikko 24. toukokuuta 2017

JOTAIN UUTTA GRILLATTAVAA (eli kaikkea hyvää pekonissa)

›
Kesän viimeinkin startattua on kiire kaivaa grilli esiin ennen kuin ensilumi yllättää. Ruokakeskustelu pyörii uusien grillausideoiden ympär...
torstai 11. toukokuuta 2017

SUUSSASULAVA KARITSAN KARE, MINTTUPESTO JA PAAHDETUT VALKOSIPULIT

›
Sain joululahjaksi sous vide -vesihaudekypsentimen. Hifistelyä tai ei, sous vide -menetelmällä saa takuuvarmasti suussasulavaa, juuri oikea...
torstai 4. toukokuuta 2017

AASIALAISET ALKUPALAT

›
Glorian ruoka & viini -lehden numeroista 2/17 ja 3/17 löysin ihania uusia ideoita aasialaiseen illalliseen. Päädyimme kokeilemaan kvino...
torstai 13. huhtikuuta 2017

KEVÄISTÄ KALAA PARSATARHASSA

›
Ilmeisesti kevään ensimmäiset auringonsäteet inspiroivat kokkailemaan ja keksimään uusia ruokia. Mieleni teki jotain keväistä, jossa on loh...
perjantai 7. huhtikuuta 2017

PIZZAPERJANTAI

›
Vanha kunnon pizzaperjantai on ansainnut paikkansa perheemme viikonlopuissa.  Täydellisen pizzapohjan salaisuus löytyy arkistosta . K...
keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

GRANAATTIOMENAJÄÄTELÖ

›
jäätelö: 2dl kuohukermaa 4 kananmunan keltuaista ½ dl sokeria 1dl glukoosisiirappia 100g granaattiomenatuorejuustoa 1 grana...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.