Puolialaston kokki
torstai 13. huhtikuuta 2017

KEVÄISTÄ KALAA PARSATARHASSA

›
Ilmeisesti kevään ensimmäiset auringonsäteet inspiroivat kokkailemaan ja keksimään uusia ruokia. Mieleni teki jotain keväistä, jossa on loh...
perjantai 7. huhtikuuta 2017

PIZZAPERJANTAI

›
Vanha kunnon pizzaperjantai on ansainnut paikkansa perheemme viikonlopuissa.  Täydellisen pizzapohjan salaisuus löytyy arkistosta . K...
keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

GRANAATTIOMENAJÄÄTELÖ

›
jäätelö: 2dl kuohukermaa 4 kananmunan keltuaista ½ dl sokeria 1dl glukoosisiirappia 100g granaattiomenatuorejuustoa 1 grana...
maanantai 20. maaliskuuta 2017

EGGS BENEDICT - SUNNUNTAILEMPPARI

›
Arkena aamuni starttaa yleensä parilla kupillisella kahvia.  Aamupalaa syön vain töissä. Vapaina viikonloppuina panostamme kuitenkin ra...
1 kommentti:
keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

GULASSI-KEITTO

›
Resepti on äidiltäni "peritty", eli toisin sanoen äitini on napannut ohjeen muistaakseni Pirkka-lehdestä ja raapustanut mulle, ko...

KAENG KARII KAI (keltainen kanacurry pippureilla)

›
Yksi reseptikirjoistani alkaa hajota liitoksistaan. Se on Löytöretki Thaimaan keittiöihin. Voi olla, että ostamani kirja on nidonnaltaan maa...
keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

HÖYRYTETTYÄ KIRJOLOHTA THAIMAALAISITTAIN CHILILLÄ, VALKOSIPULILLA JA LIMELLÄ

›
Thaimaassa lemppariruokiimme kuuluu kokonaisena höyrytetty kala, joka on maustettu räjähtävällä määrällä valkosipulia, limen tai sitruunan m...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.