Puolialaston kokki
keskiviikko 15. helmikuuta 2017

PUOLIALASTOMAN KOKIN LEMPPARILASAGNE

›
Millaista on täydellinen lasagne?  Tietenkin suussasulavan herkullista. Mehevää. Vasta uunista otettuna syntisen valuvaa, mutta seuraa...
tiistai 7. helmikuuta 2017

IGORIN KANA

›
Mieleni teki jotain maukasta ja täyteläistä.  Olin nähnyt tämän ruuan nimen vilahtelevan vähän joka paikassa,  joten piipahdin reseptin...
torstai 2. helmikuuta 2017

HERKULLINEN PAKOMATKA TALLINNAAN

›
Joulun jälkeen arki painoi päälle. Työstressi ja yleinen väsymys vetivät suupielet alaspäin. Päätimme karata arkea ihan kahdestaan Tallinnaa...
maanantai 23. tammikuuta 2017

RUSKEA KASTIKE

›
Teen ruskeaa kastiketta tooooodella harvoin, mutta silloin kun siihen iskee himo, sitä on aivan pakko saada. Ja silloin se ei todellakaan s...
tiistai 17. tammikuuta 2017

APPELSIINI-FENKOLILOHI, FENKOLIPERUNAT JA APPELSIINI-KEVÄTSIPULIKASTIKE

›
Ideapankkini käyttötili on hetken aikaa ollut miinuksella. Ruokaohjeita on kaiveltu netistä, reseptikirjoista ja oman blogin syövereistä, m...
tiistai 10. tammikuuta 2017

CAESARSALAATTI

›
Jos koko loppuelämäni ajan saisin syödä vain yhtä ruokalajia, caesarsalaatti olisi vahvoilla.  Mutta vain sillä ehdolla, että kastike on ...

CAESARKASTIKE

›
Olen koko aikuisikäni ollut hulluna caesarsalaattiin.  Raskausaikana olisin voinut elää sillä. Nykyään varmasti kaikki sen ainesosat ovat k...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.