Puolialaston kokki
keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

KURPITSAKEITTO

›
Aivan erinomaisen maukas ja kuohkea kurpitsakeitto syntyy Hesarin ohjeella. 1 myskikurpitsa (noin 1 kg) 1 pieni punainen chili pe...
torstai 24. maaliskuuta 2016

PARSAPIIRAS

›
Keväinen piiras Valion reseptillä .  150g voita 5dl vehnäjauhoja 2tl leivinjauhetta 200g kermaviiliä 1 nippu parsaa 2 munaa...
tiistai 8. maaliskuuta 2016

THAIMAALAISET LIHAPULLAT

›
Kävipä kerran niin ikävästi, että olimme suunnitelleet viikonloppuruuaksi ihania thaimaalaisia sai ua -makkaroita, vaan pakastimesta ei enä...

KHAI LUK KOEI, vävypojan kananmunat

›
"Tätä perinteistä ruokalajia nautitaan  uudenvuoden päivänä tai hääaterioilla,  ja sitä annetaan myös lahjana munkeille,  kun th...
keskiviikko 17. helmikuuta 2016

COSTINE IN UMIDO CON CECI, hitaasti paistuneet porsaankyljykset kikherneillä

›
Tämä resepti on Antonio Carluccion ja Gennaro Contaldon kirjasta Italialaiset mestarit.  Kirjasta on löytynyt muutama aivan huikean herku...
1 kommentti:
torstai 11. helmikuuta 2016

PARI VÄHÄN ERILAISTA KASVISLISUKETTA

›
Joskus iskee ihan hirvittävä luomisen tuska ja musta aukko älynystyröiden kohdalle, kun pitäisi keksiä uusia, kivoja lisukkeita lihalle. Ja...
torstai 4. helmikuuta 2016

SUKLAA-KESÄKURPITSARUUDUT

›
Vegaanivieraita tulossa kylään. En takuulla osaa leipoa mitään vegaanista. Hyvä jos osaan leipoa munia ja maitotuotteitakaan käyttäen. Liekö...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.