Puolialaston kokki
keskiviikko 17. helmikuuta 2016

COSTINE IN UMIDO CON CECI, hitaasti paistuneet porsaankyljykset kikherneillä

›
Tämä resepti on Antonio Carluccion ja Gennaro Contaldon kirjasta Italialaiset mestarit.  Kirjasta on löytynyt muutama aivan huikean herku...
1 kommentti:
torstai 11. helmikuuta 2016

PARI VÄHÄN ERILAISTA KASVISLISUKETTA

›
Joskus iskee ihan hirvittävä luomisen tuska ja musta aukko älynystyröiden kohdalle, kun pitäisi keksiä uusia, kivoja lisukkeita lihalle. Ja...
torstai 4. helmikuuta 2016

SUKLAA-KESÄKURPITSARUUDUT

›
Vegaanivieraita tulossa kylään. En takuulla osaa leipoa mitään vegaanista. Hyvä jos osaan leipoa munia ja maitotuotteitakaan käyttäen. Liekö...
keskiviikko 27. tammikuuta 2016

PAISTETTU POLENTA

›
Rapsakoiksi öljyssä paistetut polentapalat maistuvat alkupalana, tai oikeammin primi piattina italialaisella illallisella. paistettu p...
maanantai 18. tammikuuta 2016

ZUPPA DI CAVOLO CANAVESANA, canaveseläinen kaalikeitto

›
Melko karun näköinen, mutta sitäkin herkullisempi, rustiikki ja aito italialainen keitto lämmittää ihanasti talvipakkasilla. Olimme suunnite...
1 kommentti:
tiistai 12. tammikuuta 2016

HELPPO, NOPEA JA HERKULLINEN KEITTO

›
Tekeekö mieli jotain herkullistä, mutta kevyttä? Pitäisikö ruuan olla helppo ja todella todella nopea valmistaa? Et kuitenkaan välitä valmis...
keskiviikko 6. tammikuuta 2016

BUN CHA

›
Bun Cha on kotoisin Vietnamin pääkaupungista Hanoista. Annoksen pääosaa esittävät riisinuudelit ja rasvainen porsaanliha, lisukkeina voikin ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.