keskiviikko 17. helmikuuta 2016
COSTINE IN UMIDO CON CECI, hitaasti paistuneet porsaankyljykset kikherneillä
›
Tämä resepti on Antonio Carluccion ja Gennaro Contaldon kirjasta Italialaiset mestarit. Kirjasta on löytynyt muutama aivan huikean herku...
1 kommentti:
torstai 11. helmikuuta 2016
PARI VÄHÄN ERILAISTA KASVISLISUKETTA
›
Joskus iskee ihan hirvittävä luomisen tuska ja musta aukko älynystyröiden kohdalle, kun pitäisi keksiä uusia, kivoja lisukkeita lihalle. Ja...
torstai 4. helmikuuta 2016
SUKLAA-KESÄKURPITSARUUDUT
›
Vegaanivieraita tulossa kylään. En takuulla osaa leipoa mitään vegaanista. Hyvä jos osaan leipoa munia ja maitotuotteitakaan käyttäen. Liekö...
keskiviikko 27. tammikuuta 2016
PAISTETTU POLENTA
›
Rapsakoiksi öljyssä paistetut polentapalat maistuvat alkupalana, tai oikeammin primi piattina italialaisella illallisella. paistettu p...
maanantai 18. tammikuuta 2016
ZUPPA DI CAVOLO CANAVESANA, canaveseläinen kaalikeitto
›
Melko karun näköinen, mutta sitäkin herkullisempi, rustiikki ja aito italialainen keitto lämmittää ihanasti talvipakkasilla. Olimme suunnite...
1 kommentti:
tiistai 12. tammikuuta 2016
HELPPO, NOPEA JA HERKULLINEN KEITTO
›
Tekeekö mieli jotain herkullistä, mutta kevyttä? Pitäisikö ruuan olla helppo ja todella todella nopea valmistaa? Et kuitenkaan välitä valmis...
keskiviikko 6. tammikuuta 2016
BUN CHA
›
Bun Cha on kotoisin Vietnamin pääkaupungista Hanoista. Annoksen pääosaa esittävät riisinuudelit ja rasvainen porsaanliha, lisukkeina voikin ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio