Puolialaston kokki
keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

KIRSIKKATOMAATTIKEITTO

›
Ihania, ihania kirsikkatomaatteja! Paljon kirsikkatomaatteja!  Tomaattikeitto voi olla joko kitkerää litkua tai täyteläistä herkkua.  T...

HELPOT MINIPATONGIT

›
...Ja kun minä kirjoitan leipäresptistä, että se on helppo, niin se on HELPPO.  Minipatonkien resepti löytyi Glorian Ruoka&Viini...
keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

KEANG JEUT WUN SEN MUU SAP

›
Ai että mikä? Pohjoisthaimaalainen lihapulla-vermisellinuudelikeitto! Thaikkuruokaraamatustani alkaa jo irtoilla sivuja.  Sen verran ...
torstai 7. toukokuuta 2015

JAUHELIHA-DUMPLINGIT

›
Glorian Ruoka&Viini -lehti 1/2015 herätti talviuntaan nukkuvan kokkailuinnostuksen. Ihanien tamagoyaki -rullien lisäksi kokeilimme näi...
2 kommenttia:
torstai 30. huhtikuuta 2015

MYSTEERILAATIKKOHAASTE

›
Australian Master Chef on perheemme lemppariohjelma. Liimaannumme yhdessä ruudun ääreen katsomaan jokaisen jakson ja ohjelmasta olemme imais...
2 kommenttia:
keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

PAPRIKAINEN GULASSI (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Äitini tekemä gulassikeitto oli nuoruusvuosieni lemppariruoka.  Pulled pork eli nyhtöpossu on viime vuosien hittijuttu.  Tässä Jamien r...
3 kommenttia:
maanantai 20. huhtikuuta 2015

PIKASAVUSTETTU KARITSAN ULKOFILEE

›
Juu-u. Pääsiäinen meni jo. Mutta ensi vuoden pääsiäinen on vielä edessä, eikä tämä karitsaruoka nyt niin pääsiäisinen (pääsiäismäinen? pääs...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.