Puolialaston kokki
torstai 7. toukokuuta 2015

JAUHELIHA-DUMPLINGIT

›
Glorian Ruoka&Viini -lehti 1/2015 herätti talviuntaan nukkuvan kokkailuinnostuksen. Ihanien tamagoyaki -rullien lisäksi kokeilimme näi...
2 kommenttia:
torstai 30. huhtikuuta 2015

MYSTEERILAATIKKOHAASTE

›
Australian Master Chef on perheemme lemppariohjelma. Liimaannumme yhdessä ruudun ääreen katsomaan jokaisen jakson ja ohjelmasta olemme imais...
2 kommenttia:
keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

PAPRIKAINEN GULASSI (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Äitini tekemä gulassikeitto oli nuoruusvuosieni lemppariruoka.  Pulled pork eli nyhtöpossu on viime vuosien hittijuttu.  Tässä Jamien r...
3 kommenttia:
maanantai 20. huhtikuuta 2015

PIKASAVUSTETTU KARITSAN ULKOFILEE

›
Juu-u. Pääsiäinen meni jo. Mutta ensi vuoden pääsiäinen on vielä edessä, eikä tämä karitsaruoka nyt niin pääsiäisinen (pääsiäismäinen? pääs...
maanantai 13. huhtikuuta 2015

TAMAGOYAKI-RULLAT

›
Alkuvuoden blogihiljaisuuden syynä ei suinkaan ole kokkailuinnon puute,  vaan työ- ja opiskelupaineet,  matkustelu ja totaalinen uuvaht...
3 kommenttia:
lauantai 7. helmikuuta 2015

KIAW NAAM KUNG, won ton -keitto katkaravuilla

›
Tällä kertaa tytär sai päättää viikonlopun thaikkuherkut.  Testaukseen päätyi won ton -keitto.  Hieman mauttoman oloisen ruuan mausto...
tiistai 20. tammikuuta 2015

PHAT NYA TAO JIAW DAM, naudanlihaa mustapapukastikkeella

›
Tulipas pitkästä aikaa kokeiltua uutta thaireseptiä!  Pikapaistetut thaikkuruuat ovat suosikkejani, koska niissä kasvikset on jätetty tuo...
4 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.