Puolialaston kokki
tiistai 25. helmikuuta 2014

UUNILOHTA VIHREILLÄ PAVUILLA, SIITAKESIENILLÄ JA PURJOLLA SEKÄ KERMASSA HAUDUTETTUA PINAATTIA JA MUSTAKAALIA

›
Kappas, melkein kuukausi on vierähtänyt edellisestä reseptistä. Lomamatkasta johtuen myös edellisestä kokkailukerrasta on kulunut pari viikk...
tiistai 28. tammikuuta 2014

PIZZAPERJANTAI

›
Vietimme pitkästä aikaa pizzaperjantaita ja tällä kertaa pyöräytin välimerellisiä pizzoja. Italian ja esoanjan herkuilla täytetyistä pizzois...
1 kommentti:
lauantai 18. tammikuuta 2014

MARIANNEJÄÄTELÖ

›
Jäätelökokeilut jatkuvat. Nyt tyhjensin jädemassaan pari avattua Marianne-rouhepussia kaapin perältä. (1 satsi jäätelön  perusmassaa  i...
keskiviikko 15. tammikuuta 2014

CREMA CATALANA

›
Espanjalaisittain crema catalana, ranskalaisittain crème brulée. Olen tasan kerran aiemmin kokeillut paahtovanukkaan tekemistä ja lopputul...

TAPAKSIA JA SANGRIAA, part 2

›
Onko siitä tosiaan jo yli vuosi, kun tein ystävilleni espanjalaisia tapaksia ja sangriaa ? Kylläpä aika rientää! Nyt vietimme tapas-iltaa pe...
tiistai 14. tammikuuta 2014

KARJALANPAISTI-KAALIPATA

›
600g karjalanpaistilihaa loraus oliiviöljyä 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä 3 pientä laakerinlehteä 1 rosmariinin oksa 8 maustepippu...
perjantai 10. tammikuuta 2014

REVITTYÄ POSSUA THAIMAALAISITTAIN

›
Tämä ruoka syntyi sattumalta, kun olin ostanut possun uunilihaa eikä jääkaapista löytynyt sen seuraksi muuta kuin thaikkuhenkisiä yrttejä ja...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.