Puolialaston kokki
torstai 2. tammikuuta 2014

JOULUINEN POSSUNKYLKI JA UUNIJUUREKSET

›
Jouluaattoillallinen muokattiin tutuista resepteistä. Mehevä ja maukas possunkylki saatiin juhlakuntoon kokonaisilla neilikoilla, ja Jamie ...
perjantai 20. joulukuuta 2013

BANAANIMUFFARIT

›
  Pyöräytin tytön 10-vuotissynttäreille banaanimuffareita (muffini? muffinssi? MUFFARI!) . Kauhukseni huomasin vasta taikinan valmistett...

LEOPARDIGEKKOKAKKU (lime-lakritsitäytekakku)

›
  Lemmikkiimme Sylvi Gekkoseen silmittömästi rakastunut tyttäreni toivoi synttäreilleen leopardigekkoteemaa. Ensin ajattelin muovailla k...
2 kommenttia:
tiistai 3. joulukuuta 2013

BBQ RIBS UUNISSA

›
Possun ribsien valmistamisen suhteen on montaa koulukuntaa. Itse suhtaudun hyvin epäilevästi lihan keittämiseen mureaksi, koska oman logiikk...
2 kommenttia:

MAC & CHEESE

›
Australian Master Chefin innoittamina päätimme kokeilla ihkaensimmäistä kertaa niinkin eksoottista amerikkalaisherkkua kuin mac & cheese...
maanantai 11. marraskuuta 2013

HIRVIPAISTI KERMAISELLA KASTIKKEELLA

›
Saimme ystävältä hirven paistin. Liha oli valmistettava pian ja viskasin sen uuniin mausteiden kanssa sen kummemmin reseptiä suunnittelematt...
torstai 7. marraskuuta 2013

TARTARPIHVI

›
Tartarpihvi on raakaa lihaa - naudan sisäpaistista veitsellä raaputettua (ei missään nimessä lihamyllyllä jauhettua). Lihan on oltava laaduk...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.