maanantai 11. marraskuuta 2013
HIRVIPAISTI KERMAISELLA KASTIKKEELLA
›
Saimme ystävältä hirven paistin. Liha oli valmistettava pian ja viskasin sen uuniin mausteiden kanssa sen kummemmin reseptiä suunnittelematt...
torstai 7. marraskuuta 2013
TARTARPIHVI
›
Tartarpihvi on raakaa lihaa - naudan sisäpaistista veitsellä raaputettua (ei missään nimessä lihamyllyllä jauhettua). Lihan on oltava laaduk...
tiistai 5. marraskuuta 2013
TERIYAKIHAMPURILAINEN
›
Sain armaalta mieheltäni lahjaksi kirjan HAMPURILAINEN - 100 mahtavaa reseptiä. Koitimme jo aiemmin tehdä kirjan reseptillä hampurilaissäm...
HAMPURILAISSÄMPYLÄT
›
Hei me leivotaan! Olen sen jo miljoona kertaa maininnut, mutta mainittakoon vielä - en osaa leipoa. Minulla on takataskussa pari vakiores...
2 kommenttia:
lauantai 19. lokakuuta 2013
ANKANRINTAA, PORTVIINIKASTIKETTA, RUUSUKAALIN LEHTIÄ JA MYSKIKURPITSAPYREETÄ
›
Viikonlopun pääraaka-aineet olivat selvillä. Toisena iltana surf & turf entrecôtesta ja hummerista ja toisena pääraaka-aineena ankan ri...
perjantai 18. lokakuuta 2013
SURF & TURF ENTRECÔTESTA JA HUMMERISTA
›
Pari päivää sitten näpyttelin hääpäivän surf & turf -reseptin, joten laitetaanpas heti perään hieman erilainen versio samasta aiheesta...
keskiviikko 16. lokakuuta 2013
HÄÄPÄIVÄN SURF & TURF
›
Tämä syksy on ollut melko laiskaa aikaa uusien reseptien kokeilun suhteen. Hyviä ruokia on kyllä tullut kokkailtua, mutta reseptit ovat olle...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio