Puolialaston kokki
lauantai 19. lokakuuta 2013

ANKANRINTAA, PORTVIINIKASTIKETTA, RUUSUKAALIN LEHTIÄ JA MYSKIKURPITSAPYREETÄ

›
Viikonlopun pääraaka-aineet olivat selvillä. Toisena iltana surf & turf entrecôtesta ja hummerista ja toisena pääraaka-aineena ankan ri...
perjantai 18. lokakuuta 2013

SURF & TURF ENTRECÔTESTA JA HUMMERISTA

›
Pari päivää sitten näpyttelin hääpäivän surf & turf -reseptin, joten laitetaanpas heti perään hieman erilainen versio samasta aiheesta...
keskiviikko 16. lokakuuta 2013

HÄÄPÄIVÄN SURF & TURF

›
Tämä syksy on ollut melko laiskaa aikaa uusien reseptien kokeilun suhteen. Hyviä ruokia on kyllä tullut kokkailtua, mutta reseptit ovat olle...
maanantai 7. lokakuuta 2013

MAIALE ALLA GRIGLIA E ARROSTO eli grillattu ja paistettu porsaankylki (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Tämäkin resepti on peräisin Jamie Italiassa -kirjasta, siksi noinkin monimutkainen nimi. pari kukkuraista ruokalusikallista fenkolinsie...
maanantai 2. syyskuuta 2013

JUUSTOINEN GUINNESS-NAUDANLIHAPAISTOS (Jamie Oliverin ohjeella)

›
...eli brittiläisittäin "pie" ja Jamien takuuvarmaan tyyliin herkullista.   oliiviöljyä 3 keskikokoista punasipulia silputt...
maanantai 26. elokuuta 2013

PULLED PORK TEXMEX-LASAGNE

›
Kyllä, luit oikein. Pulled pork. Texmex. Lasagne. Sain suorastaan hävyttömän ajatuksen: mitä jos yhdistäisin nämä kolme herkkua. Käsiin...
4 kommenttia:
torstai 22. elokuuta 2013

BRUSCHETTE (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Italialaisella illallisella nautimme kukkakaalirisoton lisäksi bruschettoja hyvin löyhästi mukaellen Jamien bruschetta- ja crostiniohjeita...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.