tiistai 28. toukokuuta 2013
GRILLATTUA LAMMASKEBABIA JA KIRPEÄÄ SALAATTIA WRAPISSA (Jamie Oliverin ohjeella)
›
Kesäinen viikonloppu, grilli ja Jamien resepti. Ei voi mennä pieleen. Jamien ohjeessa kebab valmistetaan karitsan lavasta tai niskasta, mu...
tiistai 7. toukokuuta 2013
KEVÄINEN HIRVIPAISTI
›
Hirvenlihaan yhdistetään usein metsäisiä, syksyisiä tai talvisia makuja. Näin kesän korvalla tulee tyhjenneltyä pakastimesta sinne unohtunei...
3 kommenttia:
maanantai 6. toukokuuta 2013
GRILLATTU ENTRECOTE JA CHILIVOI
›
Lähiruoka- ja luomumessuilta tarttui mukaan kimpale entrecotea. Entrecote eli välikyljys on laadukkaasta lihasta ja oikein valmistettuna var...
maanantai 8. huhtikuuta 2013
FARFALLEA ARTISOKKA-PARMESAANI-VALKOSIPULI-KERMAKASTIKKEESSA (Jamie Oliverin ohjeella)
›
Jamie duunaa reseptissään tuoreita latva-artisokkia. Minäkin päätin kokeilla latva-artisokan perkaamista. Puolen tunnin ähertämisen jälkeen ...
1 kommentti:
SALSICCE FATTE A MANO CON SALSA PEPOLATA - kotitekoiset italialaiset makkarat paprikakastikkeessa
›
Viikonlopun ruokateemanamme oli Italia. Kirjasta Italialaiset mestarit löysin Antonio Carluccion reseptin kuorettomista makkaroista. Meillä...
GNOCCHI ALLA SORRENTINA - perunagnocchit tomaatti-mozzarellakastikkeessa
›
Gnocchit ovat pieniä pulleroisia pastamaisia mykyjä, joita italiassa syödään primi piattona eli ensimmäisenä ruokana. Reseptit vaihtelevat a...
tiistai 2. huhtikuuta 2013
ANKANRINTAA, TIMJAMIRISOTTOA JA APPELSIINIKASTIKETTA
›
Hedelmäiset kastikkeet korostavat mukavasti ankan makua, ja appelsiinikastike lieneekin jonkinlainen klassikkoyhdistelmä ankan kanssa. Halus...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio