Puolialaston kokki
tiistai 28. toukokuuta 2013

GRILLATTUA LAMMASKEBABIA JA KIRPEÄÄ SALAATTIA WRAPISSA (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Kesäinen viikonloppu, grilli ja Jamien resepti. Ei voi mennä pieleen. Jamien ohjeessa kebab valmistetaan karitsan lavasta tai niskasta, mu...
tiistai 7. toukokuuta 2013

KEVÄINEN HIRVIPAISTI

›
Hirvenlihaan yhdistetään usein metsäisiä, syksyisiä tai talvisia makuja. Näin kesän korvalla tulee tyhjenneltyä pakastimesta sinne unohtunei...
3 kommenttia:
maanantai 6. toukokuuta 2013

GRILLATTU ENTRECOTE JA CHILIVOI

›
Lähiruoka- ja luomumessuilta tarttui mukaan kimpale entrecotea. Entrecote eli välikyljys on laadukkaasta lihasta ja oikein valmistettuna var...
maanantai 8. huhtikuuta 2013

FARFALLEA ARTISOKKA-PARMESAANI-VALKOSIPULI-KERMAKASTIKKEESSA (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Jamie duunaa reseptissään tuoreita latva-artisokkia. Minäkin päätin kokeilla latva-artisokan perkaamista. Puolen tunnin ähertämisen jälkeen ...
1 kommentti:

SALSICCE FATTE A MANO CON SALSA PEPOLATA - kotitekoiset italialaiset makkarat paprikakastikkeessa

›
Viikonlopun ruokateemanamme oli Italia. Kirjasta Italialaiset mestarit löysin Antonio Carluccion reseptin kuorettomista makkaroista. Meillä...

GNOCCHI ALLA SORRENTINA - perunagnocchit tomaatti-mozzarellakastikkeessa

›
Gnocchit ovat pieniä pulleroisia pastamaisia mykyjä, joita italiassa syödään primi piattona eli ensimmäisenä ruokana. Reseptit vaihtelevat a...
tiistai 2. huhtikuuta 2013

ANKANRINTAA, TIMJAMIRISOTTOA JA APPELSIINIKASTIKETTA

›
Hedelmäiset kastikkeet korostavat mukavasti ankan makua, ja appelsiinikastike lieneekin jonkinlainen klassikkoyhdistelmä ankan kanssa. Halus...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.