maanantai 28. tammikuuta 2013
PIZZAPERJANTAI
›
Pari viikkoa takaperin oli taas perinteinen pizzaperjantai. Tällä kertaa kokeilimme valkoista pizzaa ja persikkapizzaa. Valkoisen pizzan j...
keskiviikko 23. tammikuuta 2013
EEPPINEN KANASALAATTI (Jamie Oliverin ohjeella)
›
Pitkällisen selailun ja kuolailun jälkeen oli aika korkata Jamie's Great Britain -kirja. oliiviöljyä n. 1kg kokonainen broileri suo...
torstai 10. tammikuuta 2013
KAMBODZALAINEN JAUHELIHALLA TÄYTETTY PAISTETTU KANA
›
Aasialaisesta keittokirjasta tämä resepti löytyi osiosta "Laos & Kambodza", joten en osaa ihan varmaksi sanoa kumman maan herk...
POSSU-VINDALOO
›
Olen ennenkin valmistanut possu-vindaloota tällä reseptillä ja kastike on aina jäänyt vetiseksi. Alkuperäisessä reseptissä lihaa on kilo ja ...
2 kommenttia:
keskiviikko 9. tammikuuta 2013
VIETNAMILAINEN NAUDANLIHA-PHO
›
(Huom! Valmistusaika yhteensä useita tunteja) 1kg keittoluita 300g naudan keittolihaa 5cm pala inkivääriä ohueksi siivutettuna 1...
SAAG PANEER
›
...eli juustopyöryköitä pinaattikastikkeessa. Sopii erinomaisesti intialaisten curryjen ja riisin seuraksi, valkosipuli-naanleivän kanss...
3 kommenttia:
BOMBAY-CURRY
›
Olen pari kertaa tehnyt lammascurrya Jamie Oliverin ohjeella ja pettynyt pahasti. Vaikka Jamie suuri idolini onkin, tämä resepti päihitti Al...
1 kommentti:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio