Puolialaston kokki
maanantai 28. tammikuuta 2013

PIZZAPERJANTAI

›
Pari viikkoa takaperin oli taas perinteinen pizzaperjantai. Tällä kertaa kokeilimme valkoista pizzaa ja persikkapizzaa. Valkoisen pizzan j...
keskiviikko 23. tammikuuta 2013

EEPPINEN KANASALAATTI (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Pitkällisen selailun ja kuolailun jälkeen oli aika korkata Jamie's Great Britain -kirja. oliiviöljyä n. 1kg kokonainen broileri suo...
torstai 10. tammikuuta 2013

KAMBODZALAINEN JAUHELIHALLA TÄYTETTY PAISTETTU KANA

›
Aasialaisesta keittokirjasta tämä resepti löytyi osiosta "Laos & Kambodza", joten en osaa ihan varmaksi sanoa kumman maan herk...

POSSU-VINDALOO

›
Olen ennenkin valmistanut possu-vindaloota tällä reseptillä ja kastike on aina jäänyt vetiseksi. Alkuperäisessä reseptissä lihaa on kilo ja ...
2 kommenttia:
keskiviikko 9. tammikuuta 2013

VIETNAMILAINEN NAUDANLIHA-PHO

›
(Huom! Valmistusaika yhteensä useita tunteja) 1kg keittoluita 300g naudan keittolihaa 5cm pala inkivääriä ohueksi siivutettuna 1...

SAAG PANEER

›
...eli juustopyöryköitä pinaattikastikkeessa.  Sopii erinomaisesti intialaisten curryjen ja riisin seuraksi, valkosipuli-naanleivän kanss...
3 kommenttia:

BOMBAY-CURRY

›
Olen pari kertaa tehnyt lammascurrya Jamie Oliverin ohjeella ja pettynyt pahasti. Vaikka Jamie suuri idolini onkin, tämä resepti päihitti Al...
1 kommentti:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.