Puolialaston kokki
tiistai 20. marraskuuta 2012

HÖYRYTETTYÄ SIIKAA CHILIKASTIKKEELLA

›
Yleensä kun valmistan kalaa thaimaalaisittain, uppopaistan kalan öljyssä rapeanahkaiseksi. Tällä kertaa kalatiskistä löytyi kuitenkin vain n...
tiistai 13. marraskuuta 2012

PUOLIALASTON TOTUUS

›
Liemessä-blogi haastoi ruokabloggaajat kirjoittamaan realistisesti ja kaunistelematta bloggaajan arjesta. En yleensä tartu blogihaasteisiin...
1 kommentti:
keskiviikko 7. marraskuuta 2012

GRANAATTIOMENAJUUSTOKAKKU

›
Viikonlopun herkutteluista jäi yli pari granaattiomenaa. Pyöräytin niistä juustokakun. Oli niin helppoa, että pitäisi onnistua keneltä vain ...
1 kommentti:
perjantai 2. marraskuuta 2012

PEURANPAISTIA VIIKUNASINAPPIKUORESSA SEKÄ VIIKUNAKASTIKETTA

›
Aivan kuten pari päivää sitten näpyttelemäni ankkaresepti, on tämäkin resepti modifioitu Sylvia Winnewisserin kirjasta Herkullisia riista- j...
2 kommenttia:
keskiviikko 31. lokakuuta 2012

ANKANRINTAA GRANAATTIOMENAKASTIKKEELLA

›
Hain inspiraatiota ankkareseptille Sylvia Winnewisserin kirjasta Herkullisia riista- ja linturuokia. Kirpeät ja hedelmäiset maut tasapainott...
1 kommentti:
tiistai 30. lokakuuta 2012

SAUCE THERMIDOR

›
"Tämä klassinen ranskalainen kastike tarjotaan perinteisesti hummerien kanssa, mutta se sopii yhtä hyvin lähes kaikille äyriäisille ja ...
maanantai 29. lokakuuta 2012

MAHTIMUREKE

›
En ole koskaan valmistanut perinteistä mureketta, jonka sisältä paljastuu keitetty kananmuna. Ihan perusperinteiseen tapaan en kuitenkaan va...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.