keskiviikko 31. lokakuuta 2012
ANKANRINTAA GRANAATTIOMENAKASTIKKEELLA
›
Hain inspiraatiota ankkareseptille Sylvia Winnewisserin kirjasta Herkullisia riista- ja linturuokia. Kirpeät ja hedelmäiset maut tasapainott...
1 kommentti:
tiistai 30. lokakuuta 2012
SAUCE THERMIDOR
›
"Tämä klassinen ranskalainen kastike tarjotaan perinteisesti hummerien kanssa, mutta se sopii yhtä hyvin lähes kaikille äyriäisille ja ...
maanantai 29. lokakuuta 2012
MAHTIMUREKE
›
En ole koskaan valmistanut perinteistä mureketta, jonka sisältä paljastuu keitetty kananmuna. Ihan perusperinteiseen tapaan en kuitenkaan va...
lauantai 27. lokakuuta 2012
APPELSIINIMOKKAJUUSTOKAKKU
›
Oma syntymäpäivä on hyvä tekosyy testata jotain uutta ja ehkä vähän oudompaa makuyhdistelmää juustokakkuun. Vaikkapa kahvia ja appelsiinia. ...
perjantai 19. lokakuuta 2012
PAREMPI PYY PIVOSSA?
›
Valmistin viime syksynä elämäni ensimmäistä kertaa ruokaa riistasta . Hommasta teki astetta haasteellisempaa se, että ruokia maistelemassa o...
2 kommenttia:
PUOLOFFEE
›
Puoloffee-reseptiä ei tarvinnut kauaa etsiä, kun tiesi mistä sellaisen ainakin löytää - Kitisen blogista ! Sen verran muuttelin reseptiä, et...
METSOPATA
›
Metson liha oli tummempaa ja riistaisampaa kuin pyyn. Tosin kun paistelin lihoja pannulla ja testasin makua, se oli niin mieto, että olisin ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio