Puolialaston kokki
keskiviikko 31. lokakuuta 2012

ANKANRINTAA GRANAATTIOMENAKASTIKKEELLA

›
Hain inspiraatiota ankkareseptille Sylvia Winnewisserin kirjasta Herkullisia riista- ja linturuokia. Kirpeät ja hedelmäiset maut tasapainott...
1 kommentti:
tiistai 30. lokakuuta 2012

SAUCE THERMIDOR

›
"Tämä klassinen ranskalainen kastike tarjotaan perinteisesti hummerien kanssa, mutta se sopii yhtä hyvin lähes kaikille äyriäisille ja ...
maanantai 29. lokakuuta 2012

MAHTIMUREKE

›
En ole koskaan valmistanut perinteistä mureketta, jonka sisältä paljastuu keitetty kananmuna. Ihan perusperinteiseen tapaan en kuitenkaan va...
lauantai 27. lokakuuta 2012

APPELSIINIMOKKAJUUSTOKAKKU

›
Oma syntymäpäivä on hyvä tekosyy testata jotain uutta ja ehkä vähän oudompaa makuyhdistelmää juustokakkuun. Vaikkapa kahvia ja appelsiinia. ...
perjantai 19. lokakuuta 2012

PAREMPI PYY PIVOSSA?

›
Valmistin viime syksynä elämäni ensimmäistä kertaa ruokaa riistasta . Hommasta teki astetta haasteellisempaa se, että ruokia maistelemassa o...
2 kommenttia:

PUOLOFFEE

›
Puoloffee-reseptiä ei tarvinnut kauaa etsiä, kun tiesi mistä sellaisen ainakin löytää - Kitisen blogista ! Sen verran muuttelin reseptiä, et...

METSOPATA

›
Metson liha oli tummempaa ja riistaisampaa kuin pyyn. Tosin kun paistelin lihoja pannulla ja testasin makua, se oli niin mieto, että olisin ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.