Puolialaston kokki
torstai 29. maaliskuuta 2012

YRTTINEN MINESTRONEKEITTO

›
Maukkaan arkikeiton resepti on alunperin Maku -lehdestä, tässä hippusen enemmän mieleisekseni muunneltuna. 1 rkl öljyä 2,5dl (n.3kpl) ...

YRTTI-JUUSTO-TÄYTTEINEN FOCACCIA

›
Perusidea on jälleen kerran Jamie Oliverin, mutta yrttien ja juustojen suhteen tein hieman muutoksia. 500g vehnäjauhoja n.3½ dl kädenlä...
keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

KREIKKALAISET HAMPURILAISET

›
4:lle 4 isoa hampurilaissämpylää n.½ punaista paprikaa 2 tomaattia 1 punasipuli kourallinen rucolaa kourallinen raikasta salaattia,...
maanantai 26. maaliskuuta 2012

OSSO BUCO, GREMOLATA JA RISOTTO MILANESE

›
Viimekesäisellä Italian matkalla oli tarkoitus maistella kaikkia mahdollisia perinteisiä herkkuja, mutta osso buco jäi kokeilematta. Niinpä...
2 kommenttia:
sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

KALAA VIETNAMILAISITTAIN RIISIPAPERIIN KÄÄRITTYNÄ

›
Lämpimät terveiset Vietnamista! Tarkempaa raporttia ruokaseikkailuistamme näpyttelen paremmalla ajalla, mutta tokihan on tuotava ensimmäi...
1 kommentti:
tiistai 7. helmikuuta 2012

MASSAMAN CURRY

›
Nolo tunnustus: kaikessa thaikkuruokafriikkiydessänikään en ole koskaan maistanut massaman-currya. Jotenkin minua on vaan epäilyttänyt syödä...
6 kommenttia:
tiistai 31. tammikuuta 2012

DAIM-SUKLAAMUFFINSSIT

›
"Opettelen leipomaan, osa viisisataakahdeksankymmentäseitsemän ja puoli". Tyttäreni rakastaa muffinsseja. Valitettavasti kysynt...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.