Puolialaston kokki
tiistai 27. joulukuuta 2011

AURALLA JA TAATELEILLA TÄYTETTYÄ SALVIA-PEKONIPOSSUA

›
Tarjosin possua bataattipyreen , jouluisten juureskuutioiden ja portviinikastikkeen kanssa. Aivan täydellinen jouluillallinen, jos kaipaa j...

JOULUISET JUURESKUUTIOT

›
Jouluinen lisuke vaikkapa täytetylle possun sisäfileelle. Resepti on www.kasvikset.fi -sivulta. 3 porkkanaa 1 pieni lanttu 1 iso punasip...

HELPPO BATAATTIPYREE

›
1 suurehko bataatti kuorittuna ja kuutioituna suolaa 1 kanelitanko ½tl jauhettua neilikkaa hieman vastarouhittua mustapippuria n.30g v...

MAHTAVA MARINOITU JOULUINEN PAAHTOPAISTI

›
Meidän joulupöydästämme ei löydy kinkkua eikä laatikoita, sillä niitä saa syödä yllin kyllin joulun aikaan muutenkin. Sen sijaan omaksi jou...

PORON PAISTI

›
n.3kg painoinen luullinen poron paisti 2rkl katajanmarjoja 1rkl suolaa 0,5rkl pippuria kourallinen tuoretta rosmariinia Jos porosi ...

TULINEN JA HAPAN NUUDELISALAATTI MERENELÄVILLÄ

›
YAM WUN SEN THALEH pari kourallista ohutta lasinuudelia pari kourallista jättikatkaravun pyrstöjä muutama suuri kampasimpukka mustekal...

PLAA THAWT PRIAW WAAN, uppopaistettua kalaa hapanimeläkastikkeella

›
kokonainen siika tai muuta helposti perattavaa vaaleaa kalaa 3½ rkl vehnäjauhoja ripaus jauhettua valkopippuria kasviöljyä 1prk ananass...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.