tiistai 27. syyskuuta 2011
SAHRAMILLA, CHILILLÄ JA SALVIALLA MAUSTETTU KURPITSARISOTTO
›
Onpa ollut hiljainen bloggailu- ja kokkailusyksy. Uusia ideoita on kyllä muhinut mielen sopukoissa, mutta työpaineet ovat vieneet kaiken ene...
keskiviikko 7. syyskuuta 2011
HELMIPUURO MAMUANG
›
Helmipuuroa kookosmaitoon - mitä siitäkin tulee? Herkkua. Idea lähti siitä kun mies helmipuuroa maistettuaan sanoi sen muistuttavan kovasti ...
maanantai 29. elokuuta 2011
KADONNEEN THAI-MAUN METSÄSTYS
›
Usein minulta kysytään, mistä hankin ainekset thairuokiin. Suureksi ilokseni suomalaisten markettien thaimaustevalikoima on viimeaikoina kas...
10 kommenttia:
maanantai 22. elokuuta 2011
PÄHKINÄISTÄ STRUTSIA
›
Ostin kaupan pakastealtaasta kaksi stutsin fileetä. Koska en ole aiemmin strutsia maistanut, piti ensin tehdä hieman taustatutkimusta ja sel...
sunnuntai 21. elokuuta 2011
TANDOORIPOSSU-PITALEIVÄT
›
En yleensä käytä valmiita maustesekoituksia, mutta voitin Santa Marian Eat Pray Love -kilpailussa Thai-India-tuotepaketin ja Raita-mausteseo...
PEKONIIN KÄÄRITTYÄ PORON ULKOFILEETÄ
›
Poron liha on melko rasvatonta ja kypsyy helposti mauttomaksi ja kuivaksi. Niinpä kannattaa lisätä pororuokaan rasvaa esim. pekonin muodossa...
PAPRIKA-VALKOSIPULIVOI
›
n.75g voita iso kourallinen tuoretta persiljaa 3 valkosipulin kynttä 1 säilötty paahdettu paprika mustapippuria Silppua persilja, v...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio