Puolialaston kokki
tiistai 27. syyskuuta 2011

SAHRAMILLA, CHILILLÄ JA SALVIALLA MAUSTETTU KURPITSARISOTTO

›
Onpa ollut hiljainen bloggailu- ja kokkailusyksy. Uusia ideoita on kyllä muhinut mielen sopukoissa, mutta työpaineet ovat vieneet kaiken ene...
keskiviikko 7. syyskuuta 2011

HELMIPUURO MAMUANG

›
Helmipuuroa kookosmaitoon - mitä siitäkin tulee? Herkkua. Idea lähti siitä kun mies helmipuuroa maistettuaan sanoi sen muistuttavan kovasti ...
maanantai 29. elokuuta 2011

KADONNEEN THAI-MAUN METSÄSTYS

›
Usein minulta kysytään, mistä hankin ainekset thairuokiin. Suureksi ilokseni suomalaisten markettien thaimaustevalikoima on viimeaikoina kas...
10 kommenttia:
maanantai 22. elokuuta 2011

PÄHKINÄISTÄ STRUTSIA

›
Ostin kaupan pakastealtaasta kaksi stutsin fileetä. Koska en ole aiemmin strutsia maistanut, piti ensin tehdä hieman taustatutkimusta ja sel...
sunnuntai 21. elokuuta 2011

TANDOORIPOSSU-PITALEIVÄT

›
En yleensä käytä valmiita maustesekoituksia, mutta voitin Santa Marian Eat Pray Love -kilpailussa Thai-India-tuotepaketin ja Raita-mausteseo...

PEKONIIN KÄÄRITTYÄ PORON ULKOFILEETÄ

›
Poron liha on melko rasvatonta ja kypsyy helposti mauttomaksi ja kuivaksi. Niinpä kannattaa lisätä pororuokaan rasvaa esim. pekonin muodossa...

PAPRIKA-VALKOSIPULIVOI

›
n.75g voita iso kourallinen tuoretta persiljaa 3 valkosipulin kynttä 1 säilötty paahdettu paprika mustapippuria Silppua persilja, v...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.