Puolialaston kokki
tiistai 28. kesäkuuta 2011

KANELI-KAAKAO-SABAYON

›
Resepti on kirjasta Maailman parhaat kastikkeet (Joanna Farrow). Sovelsin hieman reseptiä, sillä kappas kehveliä, siinä käytettävä kahvilikö...

VALKOVIINIPORSASTA PADASSA (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Tässäpä helppo ruoka - esivalmisteluihin ei mene montaakaan minuuttia ja tämän jälkeen ruoka kypsyy herkulliseksi uunissa ihan itsekseen. 6 ...

RICOTTA-SITRUUNATORTELLINIT JA SALVIAVOI (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Käytin reseptiin Jamien pastataikinaohjeen sijasta omaa ohjettamme jolla pasta on aina onnistunut. Lisäksi puolitin Jamien reseptin (noin ni...

RUSKISTETTU NAUDANLIHACARPACCIO, CHILIÄ, INKIVÄÄRIÄ, RETIISEJÄ JA SOIJAKASTIKETTA (Jamie Oliverin ohjeella)

›
Carpaccio, heikkouteni. Suussasulavaa lihaa - täydellinen afrodisiakki. Tässä reseptissä yhdistyivät hauskasti mieto italialaisperäinen liha...

GRILLATTUA MUNAKOISOA BALSAMIVIINIETIKAN, FETAN JA MINTUN KERA (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
Resepti vaikutti ensivilkaisulla melko tylsälle. Munakoison ja mintun yhdistelmä oli kuitenkin positiivinen yllätys - mieheni sanoi ääneen s...
1 kommentti:

WELLINGTONIN PIHVI (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
Olen kokeillut kaikenmoisia ilmakuivattuun kinkkuun käärittyjä herkkuja sekä lehtitaikinaan käärittyä kanaa Jamie Oliverin ohjeella, mutta ...

RUCOLA-FENKOLI-VESIKRASSI-PÄÄRYNÄSALAATTI (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
Mukavan raikas salaatti alkupalaksi tai vaikkapa lihan lisukkeeksi. Pelkäsin ensin, että salaatti on turhan voimakkaan makuinen valitsemalle...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.