Puolialaston kokki
tiistai 31. toukokuuta 2011

VIETNAMILAINEN NAUDANLIHA-MUNAKASSALAATTI

›
Tämä resepti on oma versioni Parhaat reseptit - Vietnam -kirjan ohjeesta. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin nuudeleiden sijasta valkoista m...
2 kommenttia:

VIETNAMILAINEN HAPANIMELÄ KALAKEITTO

›
Tämä resepti on oma versioni Parhaat reseptit - Vietnam -kirjan ohjeesta. Keitto oli todella maukasta vaikka etukäteen hieman epäilimme mite...
sunnuntai 29. toukokuuta 2011

LIHAKÄÄRYLEET OLUTKASTIKKEESSA

›
600g ohuita viipaleita naudan ulkofileestä 100g Aura Gold -sinihomejuustoa 50g kevyesti savustettua pekonia tuoretta salviaa mustapippuria v...
2 kommenttia:
sunnuntai 22. toukokuuta 2011

PUOLIALASTON KOKKI 1v

›
Oma rakas blogi täytti kuluneella viikolla vuoden! Tosin huomasin asian vasta sattumalta jälkeenpäin, mutta mikäpä kissanristiäinen olisi li...
1 kommentti:

KIRSIKKATIRAMISU

›
12kpl savoiardikeksejä (Tiramisukeksejä) n.1dl kirsikkahilloa 1,5dl vahvaa kahvia 1/4dl sokeria 1dl portviiniä 2 kananmunaa ½dl sok...
1 kommentti:

PERUNA-JUUSTOPATEE

›
4-6 hengelle 800g kiinteitä perunoita 1 valkosipulinkynsi 3 munaa 4dl ruokakermaa suolaa valkopippuria jauheena 1dl hienonnettua ruohosipuli...

ANKANRINTAA PORTVIINI-KIRSIKKAKASTIKKEELLA (Gordon Ramsayn ohjeella) SEKÄ PERUNA-JUUSTOPATEE

›
Maistoin ankkaa ensimmäistä kertaa elämässäni alkuvuodesta Tallinnan reissulla. Annos ei ollut kummoinen, mutta siitä sai jonkunlaisen käs...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.