Puolialaston kokki
sunnuntai 24. lokakuuta 2010

TÄYDELLINEN SUPPILOVAHVERORISOTTO, KARITSAN SISÄFILEETÄ JA MUSTAHERUKKA-PUNAVIINIKASTIKE

›
4:lle SUPPILOVAHVERORISOTTO 1 iso sipuli 2 valkosipulin kynttä (1 varsisellerin varsi) 200g risottoriisiä lasillinen kuivaa valkovii...
10 kommenttia:
perjantai 22. lokakuuta 2010

NYA PHAT BAI HOHRAPHA - pikapaistettua naudanlihaa thaibasilikalla

›
1 rkl kalakastiketta 3 rkl osterikastiketta 4rkl kanalientä 1/2 tl sokeria 2rkl öljyä 4 valkosipulin kynttä hienonnettuna 3 thaichiliä hieno...

SAVUPORO-RIESKARULLAT

›
3pkt (200g/pkt?) kylmäsavuporoleikettä 1pkt Fazerin täysjyvärieskaa 60g (n.1/2 rasiaa)Cantadou piparjuurituorejuustoa 200g Viola piparjuu...
1 kommentti:

TEX MEX SALSA

›
1 punainen paprika iso sipuli 3 tomaattia kourallinen jalapenoja ripaus juustokuminaa 1/2 tl ketsuppia 1/2tl chiliä maun mukaan tabascoa pip...

GUACAMOLE

›
1 sipuli 1 valkosipulin kynsi 2 tomaattia 3 kypsää avokadoa suolaa, pippuria 1 lime tabascoa (pari tippaa, maun mukaan) Si...
1 kommentti:
maanantai 20. syyskuuta 2010

INKIVÄÄRI-HUNAJAKASTIKKEESSA HAUDUTETTUA KANAA (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
Sovelsin hieman ohjetta, koska en löytänyt kaupasta ohjeessa mainittuja aineksia - 4 kanankoipea korvasin kolmella koipireidellä enkä poista...

CARPACCIO MARINOIDUILLA PAVUILLA (Jamie Oliverin reseptillä)

›
4:lle merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria 250g vihreitä papuja (poista kannat) 500g naudan sisäfilettä muutama tuore timjaminoks...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.