Puolialaston kokki
maanantai 20. syyskuuta 2010

INKIVÄÄRI-HUNAJAKASTIKKEESSA HAUDUTETTUA KANAA (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
Sovelsin hieman ohjetta, koska en löytänyt kaupasta ohjeessa mainittuja aineksia - 4 kanankoipea korvasin kolmella koipireidellä enkä poista...

CARPACCIO MARINOIDUILLA PAVUILLA (Jamie Oliverin reseptillä)

›
4:lle merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria 250g vihreitä papuja (poista kannat) 500g naudan sisäfilettä muutama tuore timjaminoks...

PUNAINEN BRATWURSTIKEITTO

›
tuoretta rosmariinia tuoretta timjamia 350g bratwurtseja 2 porkkanaa 3 sipulia 1 valkosipulin kynsi 1 iso punajuuri lanttua (saman verran ku...
sunnuntai 19. syyskuuta 2010

KALAA VALKOPAPU-PERSILJAPEDILLÄ (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
4:lle Valkopapu-persiljapyree: 800g yön yli liotettuja valkoisia papuja (cannellini- tai haricotpapuja) 80g savupekonisiivuja muutama...

PARSAA, ANJOVISTA, SITRUUNAA JA PEKONIA (Jamie Oliverin ohjeella)

›
2:lle n.12 vihreää tuoretta parsaa 2 siivua pekonia (tai pancettaa) 2 oksaa tuoretta rosmariinia 2-4 anjovisfileetä 1/2 sitruuna neitsytolii...
lauantai 18. syyskuuta 2010

VUOHENJUUSTO-PUNAJUURI-LINSSISALAATTI (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
4 hengelle Paistetut punajuuret: 400-450g punajuuria vuorisuolaa tai karkeaa merisuolaa muutaman timjaminoksan lehdet Marinoidut punajuuret:...

KUKKAKAALI-CHEDDARJUUSTOKEITTO (Gordon Ramsayn ohjeella)

›
6 hengelle alkupalaksi tai 4 hengelle kevyeksi lounaaksi 4rkl oliiviöljyä 2 keskikokoista sipulia silputtuna 2 sellerinvartta silputtuna 1 k...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.