Puolialaston kokki
sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

LIMELLÄ SILATTUA SIIKAA, RAPSAKOITA FENKOLEITA JA TIMJAMISIPULEITA UUNISSA

›
Ohjeen siikaresepti on Parragon Booksin Ruokasuosikit - Kreikka -kirjasta. Samoin fenkoliresepti jota hieman muokkasin tätä ruokaa varten ( ...
3 kommenttia:
lauantai 26. kesäkuuta 2010

MAARIANHAMINA

›
Kävimme pari vuotta sitten elokuussa Ahvenanmaalla. Testasimme muutamaa maarianhaminalaista ravintolaa joista olin lukenut kehuja netistä ja...

PIPARKAKKUTIRAMISU

›
(kuvassa etualalla) n. 150 g piparkakkuja murusina 2 dl kuohukermaa 2 dl rommirusinarahkaa (Valio) kaakaojauhetta vahvaa kahvia Murustellaan...
2 kommenttia:

JOULUINEN MARINOITU PAAHTOPAISTI

›
naudan ulkofileepala 1/2dl worchestershire-kastiketta rouhittua mustapippuria Anna lihan lämmetä rauhassa huoneenlämmössä. Paista lihaan nop...

LIMETTINEN LOHICEVICHE

›
Määrät melko hatusta vedettyjä: 600g lohta (raakaa merilohta) 1 nippu ruohosipulia 1 punasipuli 2 limettiä 1/2 sitruunaa suolaa, musta...

PUNASIPULIHILLOKE

›
800 g punasipulia 100-150 g sokeria n. 1/2 dl balsamicoa 1/2 dl oliiviöljyä tuoretta timjamia mustapippuria sherryä, konjakkia tai brandya S...
1 kommentti:

PIPARI-VIIKUNA-JUUSTOKAKKU

›
Tämä juustokakku on yksi harvoista ihan pakollisista meidän perheen perinteistä joulupöydässä. Pohja 1pkt (170g) piparkakkuja 3/4dl juok...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Puolialaston kokki

Oma kuva
Elmeri
Kokeilevaa kokkausta makumatkojen innoittamana ja makumuistoja maailmalta.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.