tag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post908725122333891836..comments2024-01-13T23:26:16.164+02:00Comments on Puolialaston kokki: KANASALAATTI HESEN TYYLIINElmerihttp://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-3470174267449830312012-01-13T17:43:21.900+02:002012-01-13T17:43:21.900+02:00Mäkin muistan tätä salaattia Hesessä joskus syönee...Mäkin muistan tätä salaattia Hesessä joskus syöneeni :)Päivi / Inkiväärihillohttps://www.blogger.com/profile/18053820898011043564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-70671867260157581212012-01-12T10:33:16.745+02:002012-01-12T10:33:16.745+02:00Joo, joskus 10 vuotta sitten Hesen kanasalaatissa ...Joo, joskus 10 vuotta sitten Hesen kanasalaatissa oli myös pari siivua pihvitomaattia, yleensä just persikoiden alla ja mua otti päähän hyvin raskaasti niiden makujen sekoittuminen. Nykyään niiden tilalla on joku kolme nahistunutta kirsikkatomaattia eli eipä tee suurta eroa salaattiin :D<br /><br />Mä olen aina kanat joko hauduttanut pannulla kannen alla pienessä vesi-/mehutilkassa tai sitten laiskana päivänä pilkkonut kanat jo raakana :P Tuo loppupyörittely mausteessa kuulostaa kuitenkin järkevältä.kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-18425616322713743232012-01-12T09:45:00.967+02:002012-01-12T09:45:00.967+02:00Kitinen: MITÄÄÄH!? Onko Hesen salaatissa tomaattia...Kitinen: MITÄÄÄH!? Onko Hesen salaatissa tomaattiakin - mä olen jotenkin alitajuntaisesti unohtanut sen :D. Mä tykkään kans tän salaatin simppelistä kombosta - makea persikka, suolainen grillimauste, kana ja curry. Kastikkeen, etenkin currykastikkeen tykkään tehdä partikseen, koska pelkkään majoon tehtynä siitä tulee mun makuun raskas ja tunkkainen ja curryn maku häviää siihen. <br /><br />Pelkkä grillimauste sopii toki myös kanalle, mut suosittelen joka tapauksessa lopuksi paiston jälkeen pyörittelemään kanat grillimausteessa, koska niin niihin tarttuu tasaisemmin ja vahvemmin makua. Ja ehdottomasti, jos on yhtään paksumpi filee kyseessä kuin joku ohuen ohut leike, niin kannattaa kypsentää loppuun uunissa jottei kana kuivu vaan jää ihanan mehukkaaksi sisältä! Namnamnammmm...Elmerihttps://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-21539463271926596352012-01-12T09:12:57.626+02:002012-01-12T09:12:57.626+02:00Oi, nam! Tätä mäkin teen aina, mutta olen kanat pa...Oi, nam! Tätä mäkin teen aina, mutta olen kanat pannuttanut ja maustanut pelkällä grillausmausteella - sun tapasi otan ens kerralla testiin! <br /><br />Hesen salaatissa tykkään erityisesti tuosta persikasta, tomaatit pitää aina nyppiä pois :D Majoneesit tosin käyn aina ostamassa lähi-Heseltä. Kotitekoisena en ole onnistunut pääsemään vielä lähellekään Hesen currymajoneesia enkä currykastikkeista muutenkaan ole mieleisiä saanut :(kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-87616165428181079052012-01-12T08:51:46.117+02:002012-01-12T08:51:46.117+02:00Nam! Täytyykin testata kanan valmistusta salaattii...Nam! Täytyykin testata kanan valmistusta salaattiin noin, kun omani tuppaa aina helposti kuivumaan vain pannulla paistaessa. Tätä ohjetta täytyy kokeilla!Hennahttps://www.blogger.com/profile/02611726768991533669noreply@blogger.com