tag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post5335511860734721890..comments2024-01-13T23:26:16.164+02:00Comments on Puolialaston kokki: POROKEITTOElmerihttp://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-14933074812203914232012-01-10T09:56:07.635+02:002012-01-10T09:56:07.635+02:00Kiitos komenteista! Paistoin paistia pieninä kuuti...Kiitos komenteista! Paistoin paistia pieninä kuutioina pannulla ennen keittoon heittämistä ja murean kypsää tuli. Lapapalat saavat varmasti muhia keitossa kauemminkin, hyvä pointti!Elmerihttps://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-15596279714534729422012-01-10T00:55:40.005+02:002012-01-10T00:55:40.005+02:00Herkulta näyttää! Mietityttämään jäi että riittääk...Herkulta näyttää! Mietityttämään jäi että riittääkö todellakin kasvisten kypsymisaika tuolle poron lavalle/paistille kypsymiseen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-18854763077220368102012-01-09T17:41:23.432+02:002012-01-09T17:41:23.432+02:00Oi kun näyttää hyvältä! Tuohon vielä nokare (viher...Oi kun näyttää hyvältä! Tuohon vielä nokare (viherpippuri)Koskenlaskijaa sekaan ja makuelämys olisi täydellinen.Anonymousnoreply@blogger.com