tag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post1465411862642963797..comments2024-01-13T23:26:16.164+02:00Comments on Puolialaston kokki: LOHTA, PARSAA JA HOLLANDAISEKASTIKETTAElmerihttp://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-38702548338386045202011-06-09T20:01:40.374+03:002011-06-09T20:01:40.374+03:00Olen kyllä aina kuorinut vihreät parsat, voisinpa ...Olen kyllä aina kuorinut vihreät parsat, voisinpa joskus kokeilla olla kuorimatta! Yritän kyllä pitää kypsennysajan niin lyhyenä että parsat pysyvät napakoina.Elmerihttps://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5995202930128874793.post-68189248235998736302011-05-05T15:28:26.727+03:002011-05-05T15:28:26.727+03:00Ihania ohjeita. Oletko kokeillut tehdö vihreää par...Ihania ohjeita. Oletko kokeillut tehdö vihreää parsaan ilman että kuorit sitä? Itse kuorin kans aina ihreätkin parsat mutta jostain kuulin että vain valkoiset parsat kuoritaan ja kappas vaan, ainakin mun mielestä parsat on parempia kuorimatta (eivät niin lötköjä vaan ehkä hieman rapsakampia.)Anonymousnoreply@blogger.com